GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Sgoon Blog

​U vindt hier alle blogs door ons gepubliceerd.

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’:

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’:

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’: Tot op heden achtervolgt het coronavirus ons allen. De horeca en vele andere bedrijven zijn helaas ook slachtoffer van de gevolgen van dit vreselijke virus. Toch bewegen we langzaamaan naar het begin van het einde van deze moeilijke tijd en hopen we allemaal dat we snel terug kunnen naar ons ‘normale leven’. We zullen de economie met z’n allen ook weer moeten opbouwen, nadat het flinke...

read more
Ventilatiesystemen, luchtkanalen en het coronavirus

Ventilatiesystemen, luchtkanalen en het coronavirus

Coronavirus coronavirus coronavirus. Hét onderwerp van de dag. Of eigenlijk; hét onderwerp van het jaar. In maart 2020 werd het ons duidelijk dat we te maken kregen met een virus dat zich ontzettend snel verspreidde van mens op mens. Hygiëne was altijd al belangrijk, maar werd nu nog belangrijker dan ooit. De basisprincipes van hygiëne en gezondheid hebben we misschien in de loop der tijd een beetje verzaakt. Zo ook in de wereld van...

read more
Tijd voor onderhoud en reiniging!

Tijd voor onderhoud en reiniging!

🧼 TIJD VOOR ONDERHOUD EN REINIGING! 🧼 Door het sluiten van de horeca vanwege COVID-19 zijn de meeste horecakeukens gesloten. De één probeert de zaak toch nog draaiende te houden door middel van bezorgdiensten, de ander heeft besloten volledig dicht te blijven. Voor de meesten brengt dit veel problemen met zich mee. Maar wat als we deze ‘stilteperiode’ nu eens goed gebruiken? Zo kan er nu aandacht gegeven worden aan bijvoorbeeld groot onderhoud...

read more
BRAND IN JE HORECAZAAK?

BRAND IN JE HORECAZAAK?

De 7 meest voorkomende brandoorzaken Brand komt relatief vaak voor in de horeca. En als er brand ontstaat in een bar of restaurant lopen de kosten vaak al snel hoog op. In het ergste geval moet je je horecazaak sluiten. Bekijk de 7 meest voorkomende brandoorzaken en lees wat je kunt doen om brand te voorkomen.1 Frituurbrand Een frituurbrand is een van de meest voorkomende branden in de keuken. De brand ontstaat doordat het vet of de olie in de...

read more
HANDIGE HYGIENE TIPS!

HANDIGE HYGIENE TIPS!

Zoals we allemaal weten heeft de horeca een flinke klap te verduren gehad door het coronavirus. Om het virus te bestrijden ligt de focus nu op de coronamaatregelen, waar hygiëne een ontzettend belangrijk onderdeel van is. We kunnen er gewoon niet meer onderuit! Maar buiten dit hele coronatijdperk om is hygiëne natuurlijk altijd al enorm belangrijk geweest. Er zijn namelijk nog meerdere virussen, bacteriën en ziekteverwekkers waar we voor uit...

read more
KEUKEN APPARATUUR. SAFETY FIRST!

KEUKEN APPARATUUR. SAFETY FIRST!

Het is belangrijk om in kaart te brengen hoe we de kans op besmetting in de keuken zo klein mogelijk kunnen houden, zeggen specialisten aangesloten bij de NVLG (Nederlandse Vereniging Leveranciers Grootkeuken). Er zullen in de keuken en achter de bar maatregelen getroffen moeten worden. Hiermee bedoelen ze bijvoorbeeld o.a. het regelmatig reinigen van de vaat en het spoelen van de glazen. Een juiste inzet van je grootkeukenapparauur verkleint...

read more

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28