🧼 TIJD VOOR ONDERHOUD EN REINIGING! 🧼

Door het sluiten van de horeca vanwege COVID-19 zijn de meeste horecakeukens gesloten. De één probeert de zaak toch nog draaiende te houden door middel van bezorgdiensten, de ander heeft besloten volledig dicht te blijven. Voor de meesten brengt dit veel problemen met zich mee. Maar wat als we deze ‘stilteperiode’ nu eens goed gebruiken?

Zo kan er nu aandacht gegeven worden aan bijvoorbeeld groot onderhoud van de keukens, het reinigen van de vet- en/of luchtkanalen en het uitvoeren van een dieptereiniging. De dieptereiniging zorgt ervoor dat alles wat met voedsel of levensmiddelen in aanraking komt, gereinigd wordt. Dat krijg je namelijk niet schoon met een simpel ‘doekje over het aanrecht’, maar daar is aandacht, tijd en professioneel reinigen voor nodig.

Grootkeuken.nl schreef een interessant stuk over het benutten van deze coronastilte voor groot onderhoud en dieptereiniging. Bekijk het artikel op hun website!

Bij ons kan je altijd terecht voor een gratis inspectie, zodat je precies weet wat jij nog kan verbeteren op het gebied van hygiëne en veiligheid in jouw keuken. 💪🏼💯