GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Over onze diensten

Vetkanalen reiniging

De ‘vette’ afzuigkanalen laten reinigen en onderhouden is zeer belangrijk en essentieel voor een veilig en gezond binnenklimaat. De afzuigkanalen raken namelijk na enige tijd enorm vet en verontreinigd door alle kook-, bak en/of grill lucht uit de keuken. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat volgens de HACCP richtlijnen van de NVWA te reinigen, zeker ook om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen!

Luchtkanalen reiniging

Problemen die zich voor kunnen doen door vervuilde luchtkanalen zijn vervelende omgevingsluchtjes, vochtige woon- of werkomgevingen, schimmelvorming, geluidsoverlast en gezondheidsklachten.
Om te voorkomen dat stof, virussen, schimmels en bacteriën zich verzamelen en verspreiden via de ventilatie- en luchtkanalen is periodiek onderhoud noodzakelijk.
Het regelmatig onderhouden en reinigen van luchtkanalen is essentieel voor een gezond binnen klimaat.

Keuken dieptereiniging

Als u uw grootkeuken schoon wilt houden volgens de richtlijnen van HACCP, is het reguliere dagelijkse onderhoud niet voldoende. Vuil, vet en stof zetten zich namelijk ook af in, onder en achter keukenapparatuur. Deze plaatsen worden tijdens het dagelijkse onderhoud vaak niet bereikt. Daarnaast heeft vetaanslag en koolaanslag in de keuken een nadelig effect op de werking van technische apparatuur.
Om optimale hygiëne te realiseren is in aanvulling op de dagelijkse schoonmaak dieptereiniging noodzakelijk.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

REFERENTIES

Wat mensen van ons vinden

“Ik had met spoed een bedrijf nodig die mijn kanalen in de keuken kon reinigen. Bij Gewoon Sgoon had ik binnen 2 dagen een voorinspectie en reinigingsadvies. Dezelfde week was de klus al professioneel geklaard en ontving ik een certificaat voor de verzekering! Totale ontzorging, perfecte service en zeer betaalbaar!”
Erwin Valkenburg

Basta Stellendam

“De medewerkers van Gewoon Sgoon hebben het heel goed gedaan!
Ze zijn de hele nacht bezig geweest en toen ik in de ochtend op de zaak kwam was alles weer opgeruimd en schoon.
Ik had er geen omkijken naar, alles was geregeld! Dat was heel fijn”
Gert-Jan Grootenboer

Restaurant ’t Karrewiel Hellevoetsluis

Ik was er wel bijgebleven maar dat bleek niet nodig.. Van het afdekken van de hele keuken tot het opruimen toe, alles was perfect geregeld. Na een paar maanden komen ze het vet weer meten in de kanalen, dat geeft mij een gerust gevoel!
Gert-Jan Mak

Bistro de Landbouw, Oostvoorne

BLOG

Gewoon Sgoon Blog

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’:

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’:

De ‘Goed-Onderhouden-Ventilatiesystemen-Checklist’: Tot op heden achtervolgt het coronavirus ons allen. De horeca en vele andere bedrijven zijn helaas ook slachtoffer van de gevolgen van dit vreselijke virus. Toch bewegen we langzaamaan naar het begin van het einde...

read more
Ventilatiesystemen, luchtkanalen en het coronavirus

Ventilatiesystemen, luchtkanalen en het coronavirus

Coronavirus coronavirus coronavirus. Hét onderwerp van de dag. Of eigenlijk; hét onderwerp van het jaar. In maart 2020 werd het ons duidelijk dat we te maken kregen met een virus dat zich ontzettend snel verspreidde van mens op mens. Hygiëne was altijd al belangrijk,...

read more
Tijd voor onderhoud en reiniging!

Tijd voor onderhoud en reiniging!

🧼 TIJD VOOR ONDERHOUD EN REINIGING! 🧼 Door het sluiten van de horeca vanwege COVID-19 zijn de meeste horecakeukens gesloten. De één probeert de zaak toch nog draaiende te houden door middel van bezorgdiensten, de ander heeft besloten volledig dicht te blijven. Voor de...

read more

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28