GEWOON SGOON

ONZICHTBAAR VUIL VERDWIJNT!
Neem contact op

Vetkanalen reinigen

Wanneer u ons het onderhoud aan de vetkanalen toevertrouwd, dan bent u op dat gebied met een GEWOON SGOON-abonnement volledig ontzorgd tegen een minimale investering. Daarbij komt vanzelfsprekend ook de garantie voor veilige en sgone kanalen.

U kunt kiezen uit een abonnement voor 3 of 5 jaar maar uiteraard kunnen we ook een eenmalige reiniging uitvoeren als u liever geen abonnement afsluit.

Wat de keuze ook wordt, u mag veel van ons verwachten!

In 4 stappen zijn je kanalen GEWOON SGOON!

j

Voorinspectie

Door het koken en bakken hoopt vet zich op in de afzuigkanalen wat kan leiden tot levensgevaarlijke situaties zoals brand! Slechte hygiëne in de keuken en de afzuigkanalen is een gevaar voor jezelf, voor de gasten, maar ook de directe omgeving, zoals buren en voorbijgangers mogen geen last ondervinden van de gevaarlijke ophoping van vet in het afzuigkanaal en de vieze onhygiënische afzuiglucht afkomstig uit de keuken! De voorinspectie maakt de mate van vervuiling van de afzuigkappen, de vetkanalen en de afzuiginstallatie inzichtelijk. Licht vervuild, gemiddeld vervuild of zwaar vervuild. Aan de hand van inventarisatie van de situatie van deze voorinspectie geven wij u een sgoonmaakadvies en de frequentie van de werkzaamheden.

De reiniging

De ‘vette’ afzuigkanalen laten reinigen en onderhouden is zeer belangrijk en essentieel voor een veilig en gezond binnenklimaat. De afzuigkanalen raken namelijk na enige tijd enorm vet en verontreinigd door alle kook-, bak en/of grill lucht uit de keuken. Vette afzetting in uw ventilatiekanalen zijn niet direct zichtbaar voor u en uw klanten, maar het is een noodzaak om deze met regelmaat volgens de HACCP-richtlijnen van de NVWA te reinigen. Vooral om schimmels, virussen en schadelijke bacteriën te voorkomen! Wij werken met de nieuwste schuimborstel machines op gebied van vetkanaalreiniging.

l

Certificaat voor de verzekering

Vet is snel ontvlambaar en als vet eenmaal vlamvat is er een grote kans dat er brand ontstaat. Deze interne branden zijn moeilijk te blussen en de kans dat het vuur zich in een rap tempo uitbreidt is dan ook veelal de oorzaak van vele keukenbranden. De verzekeringsmaatschappij stelt de grens van een inwendige vetafzetting op maximaal 0,5 millimeter dikte. Na reiniging van de afzuigkanalen ontvang je een certificaat waarmee je de verzekeraar weer gerust kan stellen. Daarnaast plakken we ook de “DEZE KEUKEN IS GEWOON SGOON” sticker zodat uw gasten bij binnenkomst kunnen zien dat u de hygiëne in de keuken serieus neemt en op orde hebt. Met de gratis SIMPEL SGOON HACCP HYGIENE PLANNER kunt u altijd eenvoudig en snel uw certificaten terug vinden. Zo kunt u gerust zijn dat alle zaken op gebied van hygiëne goed voor u geregeld zijn!

U

Half jaarlijkse visuele controle en vetdiktemeting

Een half jaar na de reiniging volgt er een visuele controle inclusief vetmeting om de mate van vervuiling te monitoren. We willen vet, vuil en schimmels geen kans geven! Hygiëne en veiligheid staan hoog in het vaandel bij SGOON! De uitkomsten, bijvoorbeeld meer/minder reinigen en inspecties, van deze controle kunnen aanleiding zijn voor een herberekening en aanpassing in geval van een abonnement, uiteraard altijd in overleg!

Waarom kiezen voor GEWOON SGOON?

  • Volledige ontzorging
  • Besparing op energiekosten
  • Draagt bij aan de verbetering van de veiligheids- en HACCP-eisen van de NVWA
  • Verbetering en luchtkwaliteit in uw keuken en restaurant
  • Verlenging van de levensduur van uw ventilatiesysteem
  • Een vast laag maandbedrag bij keuze voor het abonnement
  • Certificaat en garantie voor de verzekering
  • Sticker “DEZE KEUKEN IS GEWOON SGOON”
  • Gratis HACCP HYGIENE PLANNER 

 

Laat GEWOON SGOON een gratis voorinspectie voor je uitvoeren! Wij komen graag bij je langs om de mate van vervuiling inzichtelijk te maken. Je ontvangt een inspectierapport en een reinigingsadvies.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28