GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Reparatie en vervanging van sanitair

Als horecaondernemer bent u zich ervan bewust dat een goede en schone sanitaire ruimte een must is binnen uw bedrijf. U investeert een hoop in uw medewerkers en u wilt dat zij zo goed mogelijke arbeidsomstandigheden hebben. Verder weet u dat een slechte en niet schone sanitaire ruimte vaak een belangrijke oorzaak is om ziek te worden. Op regelmatige basis worden de sanitaire ruimtes schoon gemaakt, maar na verloop van tijd gaan toiletbrillen, kranen, urinoirs en dergelijke stuk of worden ze beschadigd. De oorzaak is vaak niet te achterhalen, maar het probleem moet verholpen worden, want de sanitaire voorzieningen worden niet meer gebruikt en sommige ruimtes worden zelfs helemaal niet meer betreden. Dit probleem duurt in sommige gevallen zelfs maanden. Na verloop van tijd ontstaan er vervelende geuren en hebben mogelijk schadelijke bacteriën alle tijd om zich uit te breiden.

De medewerkers van Gewoon Sgoon B.V. komen geregeld op de sanitaire plekken en kennen deze ruimtes door en door. Indien er gebreken zijn ontstaan wat betreft de sanitaire voorzieningen, dan inventariseren wij het probleem en kunnen wij kleine reparaties, in overleg met u uitvoeren. Indien nodig kunnen wij zorgen voor reparatie en vervanging van sanitair, zodat bepaalde onnodige kosten, zoals lokaliseren van lekkages, voorrijkosten en dergelijke u bespaard kunnen blijven.

Gewoon Sgoon BV maakt indien nodig een verbetervoorstel om ontstane problemen adequaat op te lossen, zodat uw sanitaire ruimte in zijn geheel functioneel is.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28