GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Reinigen luchtkanalen

Geen enkel horecabedrijf, school, kantoor, zorginstelling, ziekenhuis en openbare gebouw zit te wachten op problemen met vervuilde luchtkanalen. Deze problemen uiten zich namelijk in vervelende omgevingsluchtjes, vochtige woon- of werkomgevingen, schimmelvorming, geluidsoverlast en gezondheidsklachten. Om te voorkomen dat stof, virussen, schimmels en bacteriën zich verzamelen en verspreiden via de ventilatie- en luchtkanalen is periodiek onderhoud noodzakelijk. Alleen op die manier kan je blijvend zorgen voor een gezond binnen klimaat.

Door het gebruik van de luchtkanalen raakt het systeem op den duur vervuild. Hierdoor functioneert het systeem minder goed en worden er schadelijke schimmels, virussen, pollen en bacteriën de werkruimte in geblazen. Het reinigen van het verse luchtaanvoerkanaal voorkomt klachten als hoofdpijn, geïrriteerde ogen, allergische reacties, duizeligheid en concentratieverlies.

Gewoon Sgoon zorgt ervoor dat uw luchtkanalen volledig gereinigd worden. Maar hoe doen we dat nu precies? 90% van de luchtkanalen die door ons worden gereinigd, worden door middel van mechanische borsteltechniek schoongemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een borstel die bevestigd is aan een lange flexibele as. Aan het einde van de as zit een aandrijver die ervoor zorgt dat de borstel roteert waardoor het vuil loslaat. Het losgelaten vuil wordt dan zorgvuldig uit de kanalen gezogen.

Het resultaat, schone kanalen! Zo kan je weer genieten van schone en frisse lucht in een woon- of werkomgeving. Zeker in de huidige, internationale gezondheidscrisis zijn een gereinigde en gedesinfecteerde ventilatiesystemen, belangrijker dan ooit te voren!

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28