GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Dieptereiniging

Veel horecabedrijven hebben een bepaald schoonmaakprogramma voor de interne of externe schoonmakers/-sters. Dagelijks worden de algemene ruimtes zoals kantoren, toiletruimtes, keukens en dergelijke goed schoon gemaakt, maar moeilijk bereikbare plaatsen met het onzichtbare vuil komen meestal onvoldoende aan bod. Vaak ontstaat dit probleem door de strakke tijdsplanning van het schoonmaakprogramma en het simpelweg niet kunnen bereiken van sommige plekken. Na verloop van tijd gaan de onzichtbare plekken toch opvallen vanwege de onaangename geuren en mogelijk schadelijke bacteriën die zijn ontstaan. Het is daarom aan te bevelen om met bepaalde regelmaat een dieptereiniging uit te laten voeren. Keukens verdienen vaak extra aandacht vanwege de Warenwet, maar ook de verantwoordelijkheid die de ondernemer heeft ten aanzien van de hygiëne.

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met betrekking tot het dieptereinigen van allerlei ruimtes zoals bv keukens en sanitair. Onze vaste sgoonmakers/-sters hebben de benodigde vakopleidingen met succes behaald en kennen de aandachtspunten als het gaat om dieptereiniging. Verder beschikken onze vakmensen over professionele sgoonmaakmachines en –middelen. Dankzij de gevolgde vakopleidingen weten onze medewerkers deze ook op de juiste wijze toe te passen.

Gewoon Sgoon pakt dieptereiniging aan volgens vastgelegde procedures, zodat een bepaalde basiskwaliteit geleverd kan worden. Zo wordt vooraf een reinigingsprogramma gemaakt met duidelijk omschreven kaders en zullen wij er persoonlijk op toezien dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk nagekomen worden en sturen indien nodig bij.

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28