GEWOON SGOON

De sgoonmaak specialist
Neem contact op

Desinfecteren

Desinfectiemiddelen waaronder handgels, handsprays en schoonmaakdoekjes zijn de afgelopen maanden door de verspreiding van Covid-19 over de toonbank gevlogen. En die vraag naar desinfectiemiddelen neemt door de steeds strengere hygiëne eisen, alleen maar verder toe. Het is ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste middelen gebruikt voor desinfectie van uw horecaonderneming.

Gewoon Sgoon biedt een ruime keuze in desinfectie dispensers en bijpassende desinfectiemiddelen die geschikt zijn voor het desinfecteren van handen of oppervlaktes. Het desinfectiemiddel doodt virussen, bacteriën, schimmels en gisten. Uiteraard zijn al onze desinfectiemiddelen geschikt voor gebruik in hygiëne kritische sectoren, waaronder de horeca. Precies wat u nodig hebt dus!

Na aanschaf van de dispensers bieden wij u als extra service een navul abonnement om u periodiek te verzekeren van voldoende, professionele desinfecterende middelen.

Wilt u helemaal nergens aan hoeven denken en kiest u liever voor gemak? Dan kunt u natuurlijk ook kiezen voor de totale ontzorging door Gewoon Sgoon met een abonnement. Voor zowel de dispenser als de desinfectiemiddelen betaalt u dan bij ons per maand. Altijd zonder omkijken uw hygiëne op orde voor de gasten!

Echte professionals werken op
een sgone werkplek

Kom met ons in contact

Ons adres

Gewoon Sgoon BV
Van der meerweg 2
3233 BX Oostvoorne

Bel ons

06 15 60 66 28